lördag 9 december 2017

Senapssill

Senapssill med dragon (6-8 portioner)

2 förpackningar med 5-minuterssill (á 420 gram)
1 1/4 dl sötstark senap
4 msk strösocker
1/2 dl hackad färsk dragon (alternativt 2 tsk torkad dragon)
1 dl rapsolja
1 dl vispgrädde

Vispa ihop senap (jag använde Johnnys senap, original), socker och dragon. Tillsätt oljan i en fin stråle under vispning. Rör ner grädden, lite i taget.
Häll av sillen och skär den i bitar och blanda med såsen. Låt stå minst ett dygn i kylskåp före servering. Garnera gärna med färsk dragon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckomeny v.11

Måndag: Spaghetti och bacon Tisdag: Pytt i panna, ägg och rödbetor Onsdag: Flygande Jacob och ris Torsdag:  Kycklingbollar med chiliflake...