söndag 22 oktober 2017

Bacon och kycklingpasta


Bacon och kycklingpasta (3-4 portioner)

1 förpackning bacon

600 gram kycklingfilé
5 dl creme fraiche
2 msk chilisås
salt
peppar
pasta (gärna spaghetti av märket Barilla)

Koka pastan enligt anvisningar på förpackning. Strimla kycklingen i mindre bitar och stek den på ytan. Tillsätt vatten och låt den koka tills den är färdig. Vänd ner creme fraichen, chilisåsen och låt sjuda upp under omrörning. Klipp baconet i mindre bitar och fräs det knaperstekt i en stekpanna och tillsätt till kycklingen. Låt sjuda ett par minuter och smaka av med salt & peppar.

Servera genast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckomeny v.11

Måndag: Spaghetti och bacon Tisdag: Pytt i panna, ägg och rödbetor Onsdag: Flygande Jacob och ris Torsdag:  Kycklingbollar med chiliflake...