onsdag 27 februari 2019

Chilifalu

Chilifalu (ca 6 portioner)
falukorv
ost
röd paprika
4 dl creme fraiche
3 msk chilisås
6-7 små champinjoner
salt
svartpeppar

Skär falukorven i 0,5 cm-stora skivor men inte helt igenom. Lägg den i en ugnsfast form.
Fyll skårorna i korven med ost och en bit röd paprika.
Blanda creme fraiche med chilisås och krydda med salt och peppar. Häll såsen runt korven (inte över). Skär varje champinjon i 6 klyftor (eller mer om champinjonerna är stora) och fördela dem i formen.
Gratinera mitt i ugnen, 200 grader i ca 20 minuter. Servera tillsammans med potatismos och en god sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckomeny v.11

Måndag: Spaghetti och bacon Tisdag: Pytt i panna, ägg och rödbetor Onsdag: Flygande Jacob och ris Torsdag:  Kycklingbollar med chiliflake...