Fiskpaket i ugn (4 portioner)
4 portionsbitar torskryggfilé
1 bit paprika
kokt färsk broccoli
6-7 champinjoner
ca 2 dl Kelda mellangrädde
125 gram färskost (jag använde ICAs vitlök och örter)
salt
vitpeppar
potatis
Snabbtina torskryggfiléerna genom att lägga förpackningen i kallt vatten ca 30 minuter.
Koka under tiden broccoli (ca 5 minuter i lättsaltat vatten) och fräs champinjonerna som först delats i åtta delar.
Fixa 4 folieark så att de bildar 4 små skålar i en ugnsfast form. Tärna torsk i lagom stora bitar, salta och peppra. Tillsätt dem till folien. Tillsätt även broccoli, hackad paprika, stekta champinjonklyftor och en klick färskost (ca 1/4 av förpackningen till varje foliepaket). Fördela ca 2 dl mellangrädde i de fyra foliepaketen och förslut dem väl.
Tillaga i ugn, 225 grader under ca 20 minuter (eller tills fisken är klar).
Servera med nykokt potatis.
Vi passade på att äta årets första färskpotatis! Importerad visserligen, men gott var det! Sonen 5,5 år gav tummen upp åt den här maten.
Tillaga i ugn, 225 grader under ca 20 minuter (eller tills fisken är klar).
Servera med nykokt potatis.
Vi passade på att äta årets första färskpotatis! Importerad visserligen, men gott var det! Sonen 5,5 år gav tummen upp åt den här maten.
Ett av foliepaketen innan tillagning i ugnen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar