I veckan som gick åt vi kycklingfilé, vitlökskroketter och till det gjorde jag en rosépepparsås. Så himla god!
Blandade 2 dl creme fraiche med 2,5 dl matlagningsgrädde. Mortlade ca 1 msk rosépeppar (tog lite mindre för att göra såsen lite mildare) och tillsatte tillsammans med 2 msk oxfond. Saltade och hade i lite svartpeppar. Kokade upp såsen och lät den småkoka 5 - 10 min.
Såå god!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Veckomeny v.11
Måndag: Spaghetti och bacon Tisdag: Pytt i panna, ägg och rödbetor Onsdag: Flygande Jacob och ris Torsdag: Kycklingbollar med chiliflake...
-
De här tekakorna gjorde alltid mormor på den tiden hon bakade. De är sååå goda, även om mina aldrig blir riktigt lika goda som hennes var. ...
-
Idag jobbar sambon sent och vi kör på lättlagad mat här hemma. Jag gillar verkligen maträtter som man skjutsar in i ugnen en stund och ma...
-
Även med denna rätt har jag blivit inspirerad av Jennys Matblogg . Hon lagar riktigt god mat! Kyckling & baconpaj pajdeg 125 gr...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar